Minun elämäni


Irlantilaiselle Christy Brownille on elämä jakanut vaikeat kortit. CP-vamman kanssa syntynyt Christy kohtaa jatkuvasti oudoksuntaa ja pilkkaa muilta ihmisiltä, jotka näkevät liikuntarajoitteisen miehen usein vain avuttomana ja vajaaälyisenä. Mutta sisukas Christy on kaikkea muuta kuin sitä.
Christyn järki leikkaa kuin partaveitsi ja ainoalla liikkuvalla ruumiinosallaan, vasemmalla jalallaan, osaa hän sekä ilmaista ilonsa ja surunsa kuin analysoida maailmaa kirjoittamalla kirjoja ja maalaamalla tauluja. Merkittävän kulttuurivaikuttajan elämän tie saattaa olla kivinen mutta hänen mieli on väkevä. Perustuu Brownin omaelämänkerralliseen romaaniin.

Daniel Day-Lewis (Gangs of New York, Viimeinen mohikaani) saavutti kansainvälisen tähteyden roolillaan, joka toi hänelle parhaan miespääosan Oscar-palkinnon. Brenda Fricker palkittiin Brownin äidin roolista sivuosa-Oscarilla. Kuusinkertainen Oscar-ehdokas, ohjaaja Jim Sheridan on työskennellyt Lewisin kanssa myöhemmin elokuvissa Isän nimeen ja The Boxer.

Tarkempi esittely
  • SAATAVUUS: Saatavilla
  • EAN: 6416548840512

10.00 €