Firefox


8.00 €

Elokuva ei kuulu tarjouspakettihinnoitteluun.

Se halkoo taivaat kahtia kiitäessään kuusi kertaa ääntä nopeammin, se ei näy tutkassa ja se sylkee armotonta kuolemaa - pilotin ajatukset laukaisevat ohjukset ja ohjaavat ne kohteeseen. Kyseessä on MIG-31, kaikkien aikojen tuhovoimaisin helvetinkone, koodinimeltään Firefox. Mutta Firefox kuuluu venäläisille. Mikäli Länsi haluaa pitää suurvaltapolitiikan punnukset tasoissa, superhävittäjä on varastettava. Clint Eastwood ohjaa ja näyttelee pääosaa: hän on amerikkalainen lentoässä Mitchell Gant, joka on aina valmis haasteeseen.


Firefox lataa tiskiin ainutlaatuisen cocktailin kihelmöivää jännitystä ja säkenöivää pyrotekniikkaa. Erikoisefektien tuottaja John Dykstra voitti Oscarin Star Wars ?visioistaan eikä meno ole yhtään laimeampaa tässä elokuvassa, joka altistaa katsojankin G-voimille. Hyppää Eastwoodin kakkospilotiksi koneeseen ja valmistaudu kovaan kyytiin!

 • SAATAVUUS: Saatavilla
 • Saatavuus koskee verkkokaupan varastoa. Suora myymäläsaatavuus vaihtelee tuotteittain.
 • EAN: 7321944112196
Formaatti:
Alkup.nimi: Firefox
Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosanesittäjät: Clint Eastwood Freddie Jones David Huffman
Valmvuosi: 1982
Tuoteryhmä: Seikkailu Toiminta Trilleri
ean:7321944112196
ALV:24
Saldo:1
Lisätty valikoimaan:26.08.2020
Tietoja muokattu:10.06.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia