The Descent - Loukossa (Blu-ray)


9.00 €

Kuusi naista kokoontuu syrjäiselle vuoristoseudulle lähteäkseen yhdessä vuotuiselle seikkailulleen, luolatutkimusretkelle maan uumeniin. Ryhmä vaeltaa luolastossa sen vaarallisesta mutta kauniista ympäristöstä nauttien. Painajainen kuitenkin iskee syvällä luolien onkaloissa, kun sortuma tukkii paluutien. Ja kun vielä käy ilmi, että Juno, joka on aina valmis ottamaan yltiöpäisiä riskejä, on tuonut heidät tuntemattomaan luolaan eikä pelastajien saapumisesta ole toivoa, ryhmähenki joutuu koetukselle. Koska muutakaan vaihtoehtoa ei ole, naiset päättävät edetä syvemmälle luolaan siinä toivossa, että löytäisivät toisen uloskäynnin. He raivaavat määrätietoisesti tietään läpi armottoman maanalaisen maailman selvittäen haasteen toisensa jälkeen. Heidän tietämättään maan alla vaanii kuitenkin pimeissä oloissa kehittyneiden olentojen rotu. Kun ystävykset tajuavat, että heistä on tullut saaliita, he joutuvat turvautumaan alkukantaisimpiin vaistoihinsa taistellakseen petoja vastaan.

 • SAATAVUUS: Saatavilla
 • Saatavuus koskee verkkokaupan varastoa. Suora myymäläsaatavuus vaihtelee tuotteittain.
 • EAN: 6438044079166
Formaatti:
Alkup.nimi: The Descent
Ohjaaja: Neil Marshall
Pääosanesittäjät: Shauna Macdonald Natalie Mendoza Alex Reid
Valmvuosi: 2005
Tuoteryhmä: Kauhu Seikkailu Trilleri
ean:6438044079166
ALV:24
Saldo:1
Lisätty valikoimaan:10.06.2021
Tietoja muokattu:10.06.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia