Sademies


5.00 €

Neljä Oscar-palkintoa on oiva osoitus siitä, että edessäsi on katsomisen arvoinen elokuva. "Sademies" on koskettava ja hauska tarina erilaisista veljeksistä ja heidän hitaasti heräävästä kiintymyksestään. Tom Cruise esittää Charlie Babbittia, rahaa ja menestystä havittelevaa juppia. Charlie uskoo pääsevänsä miljooniin käsiksi kun varakas isäpappa kuolee. Mutta tosi yllätys odottaa! Isä on testamentannut omaisuutensa toiselle pojalleen Raymondille, jonka olemassaoloa Charlie ei ole edes muistanut! Dustin Hoffman on yllättävä Raymond, laitoshoidossa elävä, vaikeasta autismista kärsivä veli. Pitkällä lomamatkalla mantereen halki, outo ja arvaamaton Raymond saa Charlien miettimään asioita moneen kertaan. Voivatko epäluulon täyttämät veljekset edetä tuskaisista muistoista ja nykypäivän ongelmista kohti yhteistä tulevaisuutta.

 • SAATAVUUS: Ei saatavilla tällä hetkellä
 • EAN: 6438044036053
Formaatti:
Alkup.nimi: Rain Man
Ohjaaja: Barry Levinson
Pääosanesittäjät: Dustin Hoffman Tom Cruise Valeria Golino
Valmvuosi: 1988
Tuoteryhmä: Draama
ean:6438044036053
ALV:24
Saldo:0
Lisätty valikoimaan:19.05.2016
Tietoja muokattu:20.01.2022
Kuntoluokka:Käytetty , 4 - erinomainen
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia