Moni kakku päältä kaunis


5.00 €

New Yorkin luokkaerokulttuuriin pureutuva elokuvahelmi tarjoilee niin hulvattoman hauskia hetkiä kuin nasevan sosiaalisen kuvauksen eroista rikkaiden ja vähempiosaisten välillä. Will Smith vakuuttaa vahvassa esikoisroolissaan kilpaa Donald Sutherlandin ja roolistaan Oscar®-ehdokkuuden napanneen Stockard Channingin kanssa tarinassa, joka pitää otteessaan...sillä se on tosi!


Sidney Poitierin poikana esiintyvä Paul (Smith) soluttautuu näppärästi hienostuneen taidekauppiasparin, Ouisa ja Flan Kittredgen (Channing ja Sutherland) maailmaan. Kun Paulin lennossa keksimien nimien ja tulevaisuudenkuvien vyyhti on paljastumassa, hän tarjoilee isäntäparille paljon enemmän kuin tyypillisen cocktailkutsutarinan käynnistäen tapahtumasarjan, joka tulee muuttamaan heidän elämänsä lopullisesti.

 • SAATAVUUS: Ei saatavilla tällä hetkellä
 • EAN: 6438044004151
Formaatti:
Alkup.nimi: Six Degrees of Separation
Ohjaaja: Fred Schepisi
Pääosanesittäjät: Will Smith Stockard Channing Donald Sutherland
Valmvuosi: 1993
Tuoteryhmä: Draama Komedia
ean:6438044004151
ALV:24
Saldo:0
Lisätty valikoimaan:27.07.2016
Tietoja muokattu:10.06.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia