Minun elämäni


10.00 €

Elokuva ei kuulu tarjouspakettihinnoitteluun.

Irlantilaiselle Christy Brownille on elämä jakanut vaikeat kortit. CP-vamman kanssa syntynyt Christy kohtaa jatkuvasti oudoksuntaa ja pilkkaa muilta ihmisiltä, jotka näkevät liikuntarajoitteisen miehen usein vain avuttomana ja vajaaälyisenä. Mutta sisukas Christy on kaikkea muuta kuin sitä.
Christyn järki leikkaa kuin partaveitsi ja ainoalla liikkuvalla ruumiinosallaan, vasemmalla jalallaan, osaa hän sekä ilmaista ilonsa ja surunsa kuin analysoida maailmaa kirjoittamalla kirjoja ja maalaamalla tauluja. Merkittävän kulttuurivaikuttajan elämän tie saattaa olla kivinen mutta hänen mieli on väkevä. Perustuu Brownin omaelämänkerralliseen romaaniin.

Daniel Day-Lewis (Gangs of New York, Viimeinen mohikaani) saavutti kansainvälisen tähteyden roolillaan, joka toi hänelle parhaan miespääosan Oscar-palkinnon. Brenda Fricker palkittiin Brownin äidin roolista sivuosa-Oscarilla. Kuusinkertainen Oscar-ehdokas, ohjaaja Jim Sheridan on työskennellyt Lewisin kanssa myöhemmin elokuvissa Isän nimeen ja The Boxer.

 • SAATAVUUS: Saatavilla
 • EAN: 6416548840512
Formaatti:
Alkup.nimi: My left foot: the story of Christy Brown
Ohjaaja: Jim Sheridan
Pääosanesittäjät: Daniel Day-Lewis Brenda Fricker Hugh O’Conor Ray McAnally
Valmvuosi: 1989
Tuoteryhmä: Keräily Draama Elämäkerta
ean:6416548840512
ALV:24
Saldo:3
Lisätty valikoimaan:01.11.2020
Tietoja muokattu:17.04.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia