Caligula


5.00 €

Vain yksi elokuva uskaltaa näyttää julman totuuden perverssistä ja dekadentista elämästä Rooman tasavallassa keisari Caligulan hirmuvallan aikana. Kaikki shokeeraavat yksityskohdat on otettu mukaan, ihan kaikki: Kuinka Caligula nimittää itsensä jumalaksi ja hevosensa senaattoriksi. Hänen intohimonsa omaan sisareensa. Kuinka hän avaa valtavan bordellin ja pakottaa senaattorien vaiomot ja tyttäret prostituoiduiksi. Ja kaikki julmuudet niitä kohtaan, jotka uskaltavat vastustaa hänen tahtoaa.

Elokuva aiheutti valtavan skandaalin ensiiltansa aikaan. Vihaisimpia olivat käsikirjoittaja Gore Vidal (joka myös kirjoitti Ben Hurin) ja näyttelijät Malcolm McDowell (Kellopeli Appelsiini), seitsenkertainen Oscar-voittaja Peter O’Toole sekä Shakespear-näyttelijä John Gielgud ja Helen Mirren. He olivat raivoissaan tuottajalle; legendaariselle Penthouse.toimittajalle, Bob Guccionelle, joka myöhemmin lisäsi roiseja kohtauksia, joissa oli Penthousen alastonmalleja. Elokuva kiellettiin kokonaan monissa maissa ja toisissa siitä leikattiin jopa tunti pois. Vasta nyt julkaistaan kokonaan leikkaamaton versio.

 • SAATAVUUS: Saatavilla
 • EAN: 6416548805610
Formaatti:
Alkup.nimi: Caligola
Ohjaaja: Tinto Brass
Pääosanesittäjät: Malcolm McDowell Peter O’Toole Helen Mirren
Valmvuosi: 1979
Tuoteryhmä: Draama Historia
ean:6416548805610
ALV:24
Saldo:1
Lisätty valikoimaan:18.07.2020
Tietoja muokattu:17.04.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia