Sodan tuulet


20.00 €

Elokuva ei kuulu tarjouspakettihinnoitteluun.

1930-luku - vuosikymmen, joka pahaenteisesti oireili seuraajansa tuomaa unohtumatonta tuhoa, hävitystä ja kuolemaa. Levottomuus ja fasismi Euroopassa nousivat myrskyn lailla. Hitler saavutti lopullisesti vallan, aloitti Kolmannen valtakunnan rakentamisen ja Natsi-Saksa siirtyi uhkaamaan rajanaapureidensa itsenäisyyttä. Henry ja Jastrow -perheiden jäsenten elämien käännekohdat sijoittuvat myös tähän turbulenttiin aikaan. Tapahtumat Euroopassa, Amerikassa ? maailmalla ? vaikuttavat voimakkaasti perheiden tapahtumiin, valintoihin, suhteiden kietoutumisiin ja peruuttamattomiin kohtaloihin. Toinen maailmansota on heillä kaikilla edessä? Sodan tuulien puhaltaessa, ei viesti jää keneltäkään kuulematta. Moninkertainen Emmy-palkintovoittaja ja Golden Globe ehdokas, TV-sarja Sodan tuulet, oli suunnaton hitti televisiokanavilla ympäri maailmaa 80-luvulla. Suurella budjetilla ja arvokkuudella tuotettu sarja satsasi myös näyttelijöihinsä: mm. Robert Mitchum, Ali MacGraw ja John Houseman.

 • SAATAVUUS: Saatavilla
 • EAN: 6416548479613
Formaatti:
Alkup.nimi: The winds of war
Ohjaaja: Dan Curtis
Pääosanesittäjät: Robert Mitchum Ali MacGraw Jan-Michael Vincent John Houseman
Valmvuosi: 1983
Tuoteryhmä: TV-Sarjat & Boxit Draama Romantiikka
ean:6416548479613
ALV:24
Saldo:1
Lisätty valikoimaan:16.04.2021
Tietoja muokattu:17.04.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia