Lupaus


5.00 €

Saksan lähihistorian kahtiajakautuminen ja Euroopan poliittiset myllerrykset luovat puitteet Margarethe von Trottan ohjaamalle elokuvalle Lupaus. Se on kuvaus rakastavaisista joiden kohtalo sinetöityy Berliinin muurin rakentamiseen.
Kun muuria vuonna 1961 pystytetään, ryhmä Itä-Berliinissä asuvia nuoria suunnittelee pakoa länteen. Heidän joukossaan ovat Sophie ja Konrad joille pako on ainoa mahdollisuus yhteiseen elämään. Sophie pääsee Länsi-Saksan puolelle maanalaisen käytävän kautta, mutta Konrad ei ole yhtä onnekas. Myöhemmin hän saa toisen tilaisuuden, mutta epäröinti ratkaise-valla hetkellä kostautuu. Konrad menettää viimeisen mahdollisuutensa, ja rakastamansa tytön. Kuluu seitsemän vuotta ennen kuin heille tarjoutuu tilaisuus tavata toisensa Prahassa...

 • SAATAVUUS: Saatavilla
 • EAN: 6415018625680
Formaatti:
Alkup.nimi: Das Versprechen
Ohjaaja: Margarethe von Trotta
Pääosanesittäjät: Corinna Harfouch Meret Becker August Zirner
Valmvuosi: 1994
Tuoteryhmä: Draama Romantiikka
ean:6415018625680
ALV:24
Saldo:2
Lisätty valikoimaan:21.10.2020
Tietoja muokattu:17.04.2021
Kuntoluokka:4 - erinomainen Käytetty
Ikäraja ja luokitus:
IMDBIMDB elokuvatiedot
TMDBTMDB elokuvatiedot
LetterboxdLetterboxd elokuvatiedot
Size: Unique
Colors Red, Blue
Material 100% Leather
 • Jack Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.

 • John Doe
  2 reviews

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra odio, gravida urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae.


Add a review


Saman tuoteryhmän elokuvia