Vitosen Divari - Esittely

Vitosen divari on Suomen suurin ja vanhin edelleen toiminnassa oleva elokuva-antikvariaatti. Rakkaudesta elokuvaan olemme pitäneet ovemme auki jo yli kolmekymmentä vuotta.

Pitkällisen harkinnan, hiomisen ja huolellisen suunnittelun tuloksena olemme päättäneet tehdä suureen loikan ja avata kivijalkamme rinnalle myös verkkokaupan.

Vitosen divarin verkkokaupasta löytyy näin alkajaisiksi noin 2500 erilaista elokuvaa. Jokainen myytävä elokuva on läpäissyt kuntospesialistimme huolellisen tarkastuksen ja on valmis laitettavaksi DVD katselulaitteeseen. Valikoimamme uudistuu ja kasvaa jatkuvasti ja ennen pitkää voit ostaa verkkokaupastamme myös BluRay -julkaisuja ja tv-sarjabokseja.

Jotta vierailu sivuillamme olisi mahdollisimman nautittava, löytyy jokaisen elokuvan kohdalta linkki IMDB:n ja katsottavissa ovat myös elokuvien trailerit, mikäli sellainen vain on ollut löydettävissä. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, otamme mielellämme vastaan toivomuslistoja. Huomioithan toiveita esittäessäsi, että ne eivät välttämättä ilmiinny valikoimiimme silmänräpäyksessä. Divarina olemme täysin riippuvaisia siitä mitä te, hyvät asiakkaat, liikkeeseemme kannatte.

Liikkeestämme Helsingissä osoitteessa Kansakoulukatu 5 löydät paljon lisää elokuvia ja sinne voit myös tuoda tarpeettomiksi käyneet DVDt. Postitse emme valitettavasti voi käytettyjä levyjä ottaa vastaan.

Verkkokauppa-asioissa voit lähestyä meitä osoitteessa myynti@vitosendivari.fi ja puhelimitse numerosta 0504083614

e-mail: myynti@vitosendivari.fi
puh. 050 408 3614 (arkisin 11:00-15:00)

Vitosen Divari
Kansakoulunkatu 5
00100 HELSINKI